ČISTÍME VÝČEPY
Nabídka služeb:
- Chemicko-mechanická sanitace výčepních zařízení v restauracích i přenosných výčepů
- pivo
- limonády (Kofola, Malinovka...)
- víno (Prosecco, bílé víno, červené víno...)
- Vaše výčepní zařízení můžete po domluvě přivézt nebo k Vám přijedeme.
Sanitace a základní servis výčepních zařízení u nás zahrnuje:
- chemické a mechanické čištění nápojové cesty
- sanitaci kohoutu a narážecí hlavy s promazáním
- kontrola funkčnosti
Ceník sanitace nápojových cest
(platný od 1.1.2025)
Ceny jsou uvedeny bez DPH 21%
ČIŠTĚNÍ MOBILNÍCH VÝČEPŮ
Počet nápojových cest | Cena bez DPH | Cena s DPH |
---|---|---|
1 nápojová cesta | 330 Kč | 399 Kč |
2 nápojové cesty | 550 Kč | 666 Kč |
ČIŠTĚNÍ STACIONÁRNÍCH VÝČEPŮ
Počet nápojových cest | Cena bez DPH | Cena s DPH |
---|---|---|
1 nápojová cesta | 500 Kč | 605 Kč |
2 nápojové cesty | 750 Kč | 908 Kč |
3 nápojové cesty | 900 Kč | 1089 Kč |
4 nápojové cesty | 1050 Kč | 1271 Kč |
5 a více cest | dle dohody |
Příplatky:
Služba | Cena bez DPH | Cena s DPH |
Silné znečištění | 150 Kč | 181 Kč |
Expres do 24h | 200 Kč | 242 Kč |
Doprava nad 30 km | 10 Kč/km | 12 Kč/km |
Doporučená periodicita údržby:
Gastro provozy: 1x týdně (při absenci denního proplachu vodou) nebo 1x za 14dní.
Domácí / příležitostné čepování: 1x za 3-6 měsíců, s denním proplachem po použití.
Nepodceňujte pravidelnou sanitaci !
Ke zhoršení kvality piva dojde většinou na cestě ze sudu do sklenice. Pokud je pivní vedení zanedbané, začnou se tvořit bakterie mléčného kvašení, které se pivem živí, pak odumírají a pivo znečišťují. Také se v pivním vedení usazuje i pivní kámen a jiné mikroorganismy, které mají velký vliv na chuť a říz piva.
Stránka 1 z 1 -
6 položek celkem
Kontakt:
Jan Homola
Dolní 1292,
Frenštát pod Radhoštěm,
744 01
tel: +420 774 313 599
e-mail: homola.shop@gmail.com