Sanitace mobilního výčepu - 2 nápojové cesty
Tato služba zahrnuje Sanitaci a základní servis výčepního zařízení:
- chemické a mechanické čištění nápojové cesty
- sanitaci kohoutu a narážecí hlavy s promazáním
- kontrola funkčnosti
Nabídka služeb:
- Chemicko-mechanická sanitace výčepních zařízení v restauracích i přenosných výčepů
- pivo
- limonády (Kofola, Malinovka...)
- víno (Prosecco, bílé víno, červené víno...)
- Vaše výčepní zařízení můžete po domluvě přivézt nebo k Vám přijedeme.
Doporučená periodicita údržby:
Gastro provozy: 1x týdně (při absenci denního proplachu vodou) nebo 1x za 14dní.
Domácí / příležitostné čepování: 1x za 3-6 měsíců, s denním proplachem po použití.
Nepodceňujte pravidelnou sanitaci !
Ke zhoršení kvality piva dojde většinou na cestě ze sudu do sklenice. Pokud je pivní vedení zanedbané, začnou se tvořit bakterie mléčného kvašení, které se pivem živí, pak odumírají a pivo znečišťují. Také se v pivním vedení usazuje i pivní kámen a jiné mikroorganismy, které mají velký vliv na chuť a říz piva.
Doplňkové parametry
Kategorie: | ČISTÍME VÝČEPY |
---|---|
Hmotnost: | 0.001 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář